БЄЛАНОВ: Організатори вибачилися за помилку під час вручення Золотого м'яча

France Football помилково вказав Гарі Лінекера володарем нагороди у 1986 році

Володар Золотого м'яча 1986 року Ігор Бєланов повідомив, що France Football виправив помилку, яка сталася під час трансляції вручення нагороди за 2023 рік.

«Головний редактор видання France Football Вінсент Гарсія відреагував на інцидент, який стався під час трансляції церемонії нагородження премії Золотий м'яч 2023. Зв'язався з прес-службою, вибачився за неприпустиму помилку організаторів, в результаті якої на офіційному акаунті Ballon d'Or у Twitter Гаррі Лінекера протитрували володарем ЗМ-1986. І запросив на церемонію нагородження Золотого м'яча 2024 року.

На кожному майданчику всьому світу ми невпинно нагадуватимемо про Україну, її народ і біду, яку приніс нам російський агресор! Ми повинні відстоювати справедливість і захищати свої права всіх фронтах: у спорті, в боях, у дипломатії.

Готовий наступного року приїхати разом із найкращим футболістом 1975 року Олегом Володимировичем Блохіним та використати можливість участі у церемонії нагородження майбутнього володаря «Золотого м'яча» для того, щоб донести до світу правду про Україну та українську позицію! Вибачення прийняв!»

Раніше під час вручення Золотого м'яча 2023 організатори вказали Гарі Лінекера володарем нагороди у 1986 році, хоча насправді приз отримав Бєланов.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 07:11 0

«Кривбас» гарантував собі євросезон

Коментарі