МАТТЕУС: «За Тухеля Баварія грає нітрохи не краще, ніж за Нагельсманна»

Ексгравець «Баварії» – про виліт команди з Кубка Німеччини

Колишній капітан мюнхенської «Баварії» Лотар Маттеус розкритикував команду Томаса Тухеля за виліт із Кубка Німеччини після поразки від «Саарбрюкена» (1:2), який грає в 3-му дивізіоні.

«Тепер може статися все, що завгодно. У ДНК «Баварії» продемонструвати реакцію в Дортмунді та знову завоювати серця вболівальників. Неможливо компенсувати величезну ганьбу і поразку в Кубку від «Саарбрюкена», те, що сталося, викликає багато запитань. Але можна змінити заголовки газет і настрій у клубі та серед уболівальників, вигравши в Дортмунді.

Навіть після кількох місяців роботи Тухеля команда, як і раніше, грає анітрохи не краще, ніж за Юліана Нагельсманна. Великі перемоги над «Бохумом» і «Дармштадтом» були очікуваними, але, якщо чесно, з «Копенгагеном», «Галатасараєм», «Юнайтед» або «Майнцем» команді дуже пощастило. Перемоги не були незаслуженими, але гра була далека від чудової.

«Баварія» - фаворит у кожному матчі Бундесліги, тому що порівняння один на один завжди виявляються на їхню користь. «Боруссія» Дортмунд поки що стабільна і непереможна в чемпіонаті, і мені цікаво, чи вдасться «Баварії» вперше в цьому сезоні домінувати над дійсно хорошим суперником і заслужено перемогти. Для цього потрібно показати себе зовсім інакше, ніж із «Саарбрюкеном». Тухель, по суті, від самого початку дав зрозуміти, що не сприймає цей матч всерйоз і йому не потрібен Кейн. Судячи з усього, інші повинні були бути досить сильні для «Саарбрюкена», - заявив Маттеус.

4 листопада в черговому турі чемпіонату Німеччини «Баварія» зіграє на виїзді з дортмундською «Боруссією». Мюнхенці в таблиці Бундесліги йдуть на 2-й позиції, «джмелі» посідають 4-е місце.

Раніше Лотар Маттеус назвав фарсом завоювання Ліонелем Мессі 8-го у кар'єрі Золотого м'яча.

Юрій Остроумов Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 00:55 3

Підопічні Тьєррі Анрі обіграли аргентинців з рахунком 1:0 у 1/4 фіналу турніру

Коментарі