Ротань знову без перемоги. Рух та Олександрія зіграли внічию

Команди у Львові голів не забили

Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов після гостьової перемоги над «Вересом» у стартовому складі своєї команди зробив дві зміни: замість Пастуха і дискваліфікованого Дідика вийшли Притула та Холод, для якого це була перша з початку чемпіонату поява на полі з перших хвилин гри. Руслан Ротань після домашньої поразки від «Колоса» у своєму стартовому складі теж зробив ротації: замість Смирного та Ковальця на поле «Арени Львів» вийшли Андрейчук і Скорко.

Рухівці активніше розпочали зустріч: у дебюті міг відкрити рахунок Сич, який після пасу Притули пробивав низом, але Єрмаков зіграв надійно. Згодом гості відповіли швидкою контратакою, яка завершилася дальнім ударом Шулянського, який пробив у руки воротарю. Господарі поля більше володіли м'ячем і одна з атак «жовто-чорних» завершилася ударом головою Сича, але воротар «Олександрії» ліквідував загрозу. Реальну нагоду відкрити рахунок втратив Теслюк, який після пасу Руніча пробивав з близької відстані, але м'яч рикошетом від Єрмакова влучив у штангу і залишив поле.

Обидві команди великими силами зустрічали розвиток атак суперників і небезпечних моментів не виникало. До того ж, явно бракувало влучності завершальним ударам гравців, наприклад Скорка та Мартинюка. А під кінець тайму Єрмаков рятує ворота, парируючи удар з близької відстані досвідченого Климчука.

У другого таймі в складі гостей з'явився Погорілий, який мав нагоду відкрити рахунок, але після його удару м'яч рикошетом від Ледвія та Сича влучив у поперечину воріт «Руха». Рухівці теж створили небезпечний момент. Після удару Климчука м'яч від спини Логінова відскочив до Сапуги, але Єрмаков знову рятує ворота, парируючи удар капітана «жовто-чорних».

Згодом знову впевнено зіграв воротар «Олександрії» парируючи дальній удар низом Сапуги, а Климчук, прорвавшись до воріт, пробив повз ціль. У свою чергу, зіграв надійно Ледвій, який парирував удар з близької відстані Сігєєва. Міг відзначитися і Пастух, який після кутового удару Плюмана пробив головою поруч з дальньою стійкою.

Арбітр Балакін компенсував шість хвилин, але нікому із суперників так і не вдалося вирвати перемогу. В підсумку нічийна серія «Олександрії» з «Рухом» в УПЛ збільшилася до 4-х ігор. Збереглися і рекордні клубні домашні серіали рухівців: безпрограшний, який триває13 ігор, та нічийний - 5 матчів. Олександрійці ж не перемагають в чемпіонаті загалом впродовж 10-ти ігор, а в гостях - 8. При цьому «Олександрія» 100-й раз в УПЛ зіграла внічию.

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур

«Рух» - «Олександрія» - 0:0

Попередження: Підгурський (74), Соломон (87) - Кулаковський (92)

«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик, Холод, Роман, Підгурський (Плюман, 73), Сапуга, Притула (Пастух, 55), Теслюк (Квасниця, 55), Руніч (Соломон, 73), Климчук

«Олександрія»: Єрмаков, Савченко, Логінов, Сігєєв, Скорко, Мартинюк (Кулаковський, 85), Андрейчук (Погорілий, 46), Калітвінцев, Михайленко (Смирний, 66), Шостак (Білошевський, 73), Шулянський (Джевані, 66)

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

Стадіон: «Арена-Львів» (Львів)

РУХ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Руха»: Пастух - 5,5; Квасниця - 6,0; Соломон - 5,5; Плюман - 5,5.

Заміни «Олександрії»: Погорілий - 5,5; Джевані - 5,5; Смирний - 5,5; Білошевський - 5,5; Кулаковський - б/о.

Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 8

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі