БЛІЗНІЧЕНКО: «Поворознюк показав лише те, на чому було вигідно хайпанути»

Півзахисник «Вереса» – про перебування в команді блогера Дмитра Поворознюка

Півзахисник рівненського «Вереса» Андрій Блізніченко розповів про перебування в команді блогера Дмитра Поворознюка.

- У минулому сезоні ви застали в команді зйомки вищезгаданого серіалу Футболіст Дмитра Поворознюка. Як сприймали цю медійну історію?

- Це прикольна ідея зняти серіал про команду. Тепер у кожному місті, де ти з'являєшся, люди тебе впізнають та вітають. Однак у деяких випадках Дмитра та людей, які з ним працювали, я відверто не розумів.

- Що ви маєте на увазі?

- Бували моменти, які непотрібно було знімати, а вони показували це на всю країну. Це стосується і тренерів, і футболістів. Особисто я давав йому інтерв'ю, коли прийшов до команди. Ми відзняли півтори чи дві години матеріалу. Більшість з того, що я сказав, Дмитро чомусь вирізав. Він вставив у серію тільки те, на чому йому було вигідно, як то кажуть, «хайпанути». Я йому потім казав: «Діма, це некрасиво. Ти понарізав так, що люди подумають, що я приїхав із зайвою вагою 180 кг. Типу ходить тут якийсь круглий адміністратор… Нащо це було робити?». Він все зрозумів, і в підсумку ми потисли один одному руки. Все завершилося нормально. Просто така історія була не лише зі мною, а з багатьма. Я розумію, звичайно, що для збільшення переглядів серіалу йому потрібні були якісь гучні історії, однак навіщо ж ображати футболістів та тренерів? Тим паче якщо ти нібито з ними в одній команді. Але це вже все у минулому. У будь-якому випадку, серіал Дмитра приніс більше користі та позитиву для команди та клубу.

- Клуб якось втручався у творчій процес Поворознюка?

- Ні. В нього був повний карт-бланш в цьому плані. Ніхто не міг заборонити йому нічого знімати. Лише один раз під кінець сезону, коли в нас були серйозні проблеми із результатами, Вірт попросив не знімати. Тиждень ми провели без камер.

- У перші сезони серіалу, коли команда ще грала в Першій лізі, Поворознюк більше знімав серіал про себе: участь у тренуваннях команди, матчах, побуті. Однак вже після виходу «Вереса» в УПЛ, його у серіях стало набагато менше. Наскільки він реально був залучений до команди, коли ви вже стали гравцем клубу з Рівного?

- За пів року він, можливо, на зборах провів декілька тренувань, і ще декілька ‒ по ходу сезону. Такого, щоб він проводив повноцінний тижневий цикл разом із нами, при мені вже не було.

Олександр Шарадкін Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:30 18

Майбутня гра вже не має турнірного значення, але перемогти намагатимуться обидві команди