Йожеф САБО: «Три наставники за рік – це вже перебір»

Фахівець здивований тим, що відбувається в «Шахтарі»

Колишній тренер збірної України та київського «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував зміни на тренерському містку в донецькому «Шахтарі».

«Навіть не знаю, як це коментувати. Вважаю, що якщо вже дуже хочеться Ахметову отримати нового тренера, то варто почекати. Хоча б до зимової паузи. Не впевнений, що Срна хоче працювати в «Шахтарі» головним тренером. Даріо ж сам в інтерв'ю каже, що клуб шукає тренера, веде переговори. Таке враження, що Срна просто не впевнений у собі. Тим часом, він уже дуже багато років перебуває в структурі клубу, знає відмінно команду зсередини і всі задатки, щоб стати тренером, у нього є.

А цей боснієць, Пушич, якого активно всі обговорюють, він же взагалі ніде не працював самостійно головним тренером (окрім періоду в «Твенте» у 2018-2019 роках - прим.). Вивчаючи його біографію, я звернув увагу, що він постійно лише асистував. Ну от прийде зараз цей Пушич - і що? Та він же команди взагалі не знає, матчів, напевно, і не бачив навіть. Що він зможе зробити? Відразу дати результат? Перемогти «Барселону»? Ні. Не вірю.

Переконаний, що не потрібен зараз «Шахтарю» новий тренер. Три наставники за рік - це вже перебір», - сказав Сабо.

Володимир Клепач Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 13:46 2

В Ер-Ріяді зібралося багато відомих боксерів

Коментарі