Віктор ВАЦКО: «Зарахування голу Сироти — це здогадки коментатора»

Відомий коментатор – про незарахований гол Олександра Сироти в матчі між «Динамо» та «Дніпро-1»

Відомий коментатор Віктор Вацко вважає, що коментатор матчу 11-го туру УПЛ між столичним «Динамо» та «Дніпром-1» неправильно трактував ситуацію з голом Олександра Сироти після свистка рефері.

«Динамо забило м'яч у ворота «Дніпра-1» після подачі зі штрафного, була боротьба в штрафному і Сирота пробив по воротах. Але Сирота пробивав по воротах вже після свистка арбітра і цей момент здивував усіх. Арбітр пішов дивитися ВАР і він там дивився все підряд, аж до гіпотетичного положення поза грою від Бражка, який в момент удару Сироти стояв перед голкіпером «Дніпра-1».

Коментатор матчу заявив, що є передумови зарахувати цей м'яч. Хоча в історії футболу ще не було такого, щоб зараховували м'яч, забитий після свистка арбітра про зупинку гри. Тому це здогадки коментатора і їх ми відкладаємо в сторону. Сирота пробивав вже після свистка рефері і єдиний момент, який могли дивитися на ВАР - це гіпотетична гра рукою Філіппова у власному штрафному майданчику. Всі повтори показали, що правила Філіппов не порушував», - розповів Вацко.

Нагадаємо, що «Дніпро-1» мінімально переграв «Динамо» з рахунком 1:0.

Олександр Шарадкін Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 07:55 4

Віктор Циганков може перейти у «Баварію»

Коментарі