Володимир ШАРАН: «Заслужена перемога Чорноморця»

Наставник «Миная» – про останній матч проти одеситів

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран прокоментував розгромну поразку у 11-му турі чемпіонату УПП від «Чорноморця» - 0:3.

«Заслужена перемога «Чорноморця». Але, незважаючи на такий рахунок, до перерви, можна сказати, була практично рівна гра. Сподівались, у другому таймі зіграємо більш агресивно, але на контратаках пропустили два голи.

Ми у минулому році виграли дуже важливий поєдинок тут в Одесі. Хлопці тоді бились один за одного та намагались втримати здобутий рахунок. Сьогодні ми цього не побачили. В роздягальні бачив, що хлопці у такому настрої, ніби програли цю зустріч ще до стартового свистка. Зараз гравці мовчать, не можуть говорити після такого результату. Я не побачив ту команду, яка грала проти «Руха». За рахунок бійцівських якостей ми можемо досягати результат, але у цьому сезоні нам цього не вдається.

Ще й втратили Булезу. Не знаю, скільки пропустить, але Андрій не може стати на ногу. Не хочу говорити більше про арбітрів, але, як на мене, після гри у м'яч футболіст «Чорноморця» зіграв в ногу», - сказав Шаран.

Після 11-ти турів «Минай» замикає турнірну таблицю УПЛ з 4 очками в активі.

Дмитро Олійник Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі