ВІДЕО. Після помилки Марсело. Гравець Шахтаря віддав 2 асисти у Бразилії

«Корінтіанс» на виїзді зіграв унічию з «Флуміненсе» з рахунком 3:3

У ніч на 20 жовтня відбувся матч 27-го туру чемпіонату Бразилії з футболу між клубами «Флуміненсе» та «Корінтіанс». Гра завершилась із рахунком 3:3.

З перших хвилин у складі гостей з'явився бразильський півзахисник Майкон, якого «Корінтіанс» орендував у донецького «Шахтаря». Він провів на полі 72 хвилини, після чого був замінений на Роні.

Майкон допоміг своїй команді забити перші два м'ячі. Хавбек відзначився двома асистами. Майкон віддав дві гольові передачі на Юрі Альберто. У 2023 році Майкон відзначився 2 голами та 2 асистами за «Корінтіанс».

❗️ ВІДЕО. Після помилки Марсело. Гравець Шахтаря віддав 2 асисти у Бразилії

У матчі брав участь і захисник Марлон, права на якого також належать донецькому «Шахтарю». 61 хвилину зі старту у складі «Корінтіанса» провів Жуліано, який із 2011 по 2014 рік виступав за «Дніпро».

Зірковий бразильський захисник господарів Марсело відіграв усі 90 хвилин. До речі, перший гол «Корінтіанс» забив після помилки Марсело.

«Корінтіанс» зараз знаходиться на 13-й позиції в таблиці чемпіонату Бразилії з 32 очками. «Флуміненсе» розташовується на 9-му місці з 42 пунктами.

Таблиця чемпіонату Бразилії

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 21:00 14

Шахтар отримав право зіграти в Q4 ЛЧ, але може потрапити відразу до основи