Віктор ВАЦКО: «Степаненко запропонував не заявляти його на матч з Мальтою»

Сергій Ребров не планував задіяти Тараса Степаненка через ризик перебору жовтих карток

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко попросив тренерський штаб команди не вносити його в заявку на матч кваліфікації Євро-2024 проти команди Мальти, розповів коментатор Віктор Вацко.

«Ситуація зі Степаненком заслуговує на те, щоб її виділити. Сергій Ребров сказав Тарасові, що у цьому матчі він на нього не розраховує. Степаненко підвис на жовтих картках, і якби отримав жовту з Мальтою, пропускав би фінал групи проти Італії. Тому логічність і зваженість цього рішення тренерського штабу не викликає у мене жодних питань.

Своєю чергою, Тарас запропонував тренерському штабу не вносити його у заявку на матч, а внести гравців, які раніше не потрапляли у заявку, але працювали у тренувальному процесі на рівні з усіма. Таким чином, той же Назарій Русин, вперше потрапляючи у заявку на матч збірної, отримував можливість дебютувати за національну збірну України. Можливість почесну і важливу для будь-якого футболіста. Якби результат на полі у матчі з Мальтою дозволяв, цілком ймовірно, що цю можливість Русин отримав би», - сказав Вацко.

Нагадаємо, що збірна України перемогла команду Мальти з рахунком 3:1.

Олександр Шарадкін Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:01 7

«Барселона» уже найближчим часом може залишитися без тренера

Коментарі