РЕБРОВ: «Дякую Англії, що допомогла. Ми будемо боротися за вихід на Євро»

Головний тренер збірної України розповів про виїзну перемогу над Мальтою

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів про виїзну перемогу над Мальтою (3:1) у кваліфікації Євро-2024.

«У нас з усіма важкі матчі, не тільки з Мальтою. Ми знали, як Мальта буде грати в обороні. Готувалися і знали, що буде насичена оборона. Так, ми пропустили перші, але це дуже заслужена перемога - подякував хлопцям. Усі матчі на рівні національних збірних, вони дуже важкі. У цьому поєдинку на першому місці був результат«.

Чи здивувала Мальта? Їм нічого було втрачати, вони намагалися атакувати. Навіть коли вони грали з нами першу гру, вони намагаються атакувати. Для нас важливо було сконцентруватися, знайти баланс в атаці та обороні. На жаль, у першому таймі цього не було, але в другому таймі була інша гра.

10 ударів Мудрика за 2 матчі? Чому тільки Михайло? Георгій Судаков також багато пробив. Якщо є удар, є позиція для удару - вони завжди намагаються. Це особливості насиченої оборони, дуже важко було сьогодні.

Заміна Матвієнка? Це пов'язано з жовтою карткою. Після жовтої картки він майже не вступав у боротьбу. Це дуже важливо, коли вони мають двох нападників, які чіпляються за м'яч. Тому ми вирішили перестрахуватися. Це чисто по ситуації заміна.

Англія обіграла Італію? Я завжди кажу, що ми повинні думати про нас, про нашу гру. Дякую Англії, що допомогла. Ми будемо в останньому матчі боротися за вихід на чемпіонат Європи».

Микола Степанов Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 07:47 10

Визнання отримав легендарний Пеле