«Закон не порушував». Експрацівник Кривбаса пояснив свою втечу з України

Роман Лопатін стверджує, що виїхав офіційно

Колишній SMM-фахівець «Кривбаса» і ексспівробітник донецького «Олімпіка» Роман Лопатін прокоментував своє неповернення до України після виїзду з криворізьким клубом за кордон.

- Не розумію, чому це так резонувало. Офіційно я ніякого закону не порушував, у Конституції України немає ніякої заборони ні на виїзд, ні на в'їзд. Я виїхав офіційно, не перетинав кордон якось нелегально.

Мою історію журналісти розкрутили на тлі хайпу від вчинку футболіста «Шахтаря» Роспутька, який поїхав до рашки. Це взагалі треш.

У мене виникли певні сімейні обставини, про які я не можу сказати публічно, тому я вирішив не повертатися [в Україну]. Я заздалегідь звільнився з «Кривбаса».

У нас під час війни поїхали Довбик, Трубін, Мудрик, Гармаш. Чому всі мовчать щодо них? І це я назвав тільки найвідоміших футболістів. У нас якісь подвійні стандарти. Я не рвав стосунків з Україною, підтримував, підтримую і буду підтримувати свою країну та продовжую донатити. Що саме мені інкримінують? Я ніякого закону не порушував.

Щодо жіночої ЛЧ - це неправда. Мій від'їзд стався ще в середині літа, три місяці тому, коли жіноча команда «Кривбаса» їздила на контрольні матчі в Польщу. Туди приїхали мої родичі і забрали мене. Ось і все. Ми розірвали стосунки з клубом у юридичній площині і побажали один одному успіхів.

Зараз я знаходжуся у Німеччині. Я, як футболіст, підписав контракт з клубом п'ятої ліги - «Цеденік». Скоро буде презентація. Тобто у мене така сама ситуація, як з іншими нашими футболістами, які грають за кордоном. Коли зміняться обставини, планую повертатися в Україну, але наразі це неможливо.

Володимир Клепач Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 12:23 14

Спортивний директор клубу оцінив гру Марлона, Майкона, Вінісіуса Тобіаса

Коментарі