Сергій РЕБРОВ: Скільки років Мудрику? Ви хочете, щоб він уже як Мессі був?

Тренер дав оцінку збірній та грі Мудрика

Наставник збірної України Сергій Ребров оцінив перемогу 2:0 над Північною Македонією у матчі відбору Євро-2024, а також обговорив ротацію та гру Михайла Мудрика.

- Наскільки підтримка наших уболівальників додавала наснаги хлопцям?

- Підтримка завжди допомагає, ми дуже вдячні за неї. Також вдячні Чехії і Празі, які дали нам змогу підготуватися до зустрічі, надали цей стадіон. Сьогодні була дуже гарна атмосфера, вона допомагала гравцям, що дуже важливо.

- Можливо, ви помітили, що арбітр дозволяв більш агресивну гру? Це якось вплинуло на її темп? Як сьогодні зіграла команда суперників?

- Збірна Північної Македонії - міцна команда. В атаці вони мають дуже гарних виконавців, що й продемонстрували. Що стосується рефері, то гра була дуже важлива для обох команд. Було багато стиків, боротьби. Напевно, коли одна з команд забиває м'яч, то боротьби стає набагато більше. Я вважаю, що арбітр упорався з грою.

- Чи можемо ми очікувати ротацію в збірній України на матч проти Мальти?

- Так, можемо. Я після гри з Англією у вересні говорив, що треба подивитися, як гравці відновлюються. Сьогодні було дуже важке поле. Дуже важлива гра, я вважаю, що футболісти віддали всі емоції та сили. Тепер треба відновлюватися, перед матчем із Мальтою подивимося на їхній стан.

- Михайло Мудрик не реалізував багато моментів. Що ви думаєте про його перспективи?

- Скільки років Михайлу? Ви хочете, щоб він уже був, як Мессі? Він крок за кроком намагається грати краще. Ви запитуєте в мене, яка перспектива у футболіста, який уже грає за «Челсі». У Мудрика все попереду, він багато працює. Я не вважаю, що сьогодні Михайло провів якусь невдалу гру - він дуже допомагав команді. Те, що не забив - іноді буває. Але він намагається, створює моменти.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 14

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Коментарі