Скандал у Шахтарі. Чому втік гравець U-19 Олександр Роспутько

Новий контракт чи щось набагато серйозніше

Як повідомлялося раніше, хавбек юнацької команди «Шахтаря» Олександр Роспутько не повернувся до України після матчу Юнацької Ліги УЄФА проти «Антверпена».

Як стало відомо Sport.ua із власних джерел, Роспутько разом із командою пройшов реєстрацію і здав багаж на рейс до Жешува, а після цього зник в аеропорту, відключивши телефон. В команді вирішили, що гравцю стало зле і почали його шукати в приміщенні аеропорту, однак пошуки ні до чого не призвели.

Наразі є дві версії, чому гравець «Шахтаря» U-19 вирішив втекти із команди.

Версія 1. Олександр Роспутько родом із тимчасово окупованої Горлівки. У нього проросійські погляди, і на цьому фоні в нього траплялися конфлікти із одноклубниками. Є припущення, що Роспутько через Стамбул вирушив до рф. Втечу з України йому допомогли спланувати і організувати.

Версія 2. Розбіжності із новим контрактом. Гравець ніяк не міг домовитися з клубом про новий контракт. Попередня угода діяла до кінця сезону, а Роспутько вважав, що йому не доплачують. За нашою інформацією, гравець отримував 1-2 тисячі євро на місяць.

Цікаво, що після повернення з Бельгії Роспутько начебто мав підписати новий контракт із клубом. Якщо б він відмовився, то, скоріше за все, не мав би ігрової практики в команді Олексія Беліка.

Олександр Роспутько виступав за збірну України U-19, зігравши 4 матчі.

В «Шахтарі» ситуацію із втечею гравця поки не коментують.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 00:05 1

Відбулися матчі 37-го туру Серії А

Коментарі