Йожеф САБО: «Команди як такої в Динамо немає»

Екс-тренер «Динамо» – про поразку від «Полісся»

Колишній тренер «Динамо» Київ Йожеф Сабо розкритикував команду Мірчі Луческу після поразки 2:3 від «Полісся» в десятому турі УПЛ:

«Як когось можна виділити у «Динамо»? Там немає жодного гравця, який заслуговує на це. Просто середні гравці. Тому такі і результати. Великі проблеми в захисті. Так само як і в «Шахтарі» - немає центральних захисників. Дячук, Сирота - слабенькі. Але потрібно ж захищатися всією командою.

Друге питання: в яку тактику грав Луческу? Втратили мʼяч в атаці, потрібно миттєво накривати і заважати розвивати контратаки. У «Динамо» і це не виходить. А пресинг? Вони тільки роблять вигляд, що пресингують.

Я не хочу їх критикувати, але як такої команди там немає. Це не команда рівня єврокубків. Також відсутня ігрова дисципліна. Буяльський хоч і забив два голи, а в захисті він хоч чимось допомагає? Ні. Втратили мʼяч, він пішки йде. Так не можна. Середньої лінії взагалі нема, окрім Бражка. Але він один. Весь центр поля все програє. В такому випадку чекай поразок.

«Полісся» в першому таймі не було особливо видно. Але, як і «Шахтар» в Лізі чемпіонів, по перерві суперник вирішив грати на збереження рахунку, а вони додали швидкостей і перемогли».

Олег Дідух Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 06:10 1

У харків'ян залишилося зовсім небагато шансів на порятунок, а житомирський клуб прагне єврокубків

Коментарі