Ван Леувен розповів, що сказав гравцям Шахтаря між таймами з Антверпеном

Нідерландець перебував на межі звільнення...

Головний тренер «Шахтаря» Патрік ван Леувен розповів, що сказав гравцям своєї команди у перерві матчу другого туру групової стадії Ліги чемпіонів проти «Антверпена», в якому «гірники» у другій 45-хвилинці розгорнули хід поєдинку, здобувши вольову перемогу 3:2.

«Я сказав їм, що сьогодні вони грають за всю Україну, за приїжджих уболівальників на стадіоні, а також за всіх вболівальників у своїй країні. Коли до перерви рахунок став 0:2, я пред'явив їм факти. Я сказав, що їм має бути соромно. Ми внесли невеликі тактичні корективи і після перерви хлопці виправили відставання. Вони отримали сигнал і діяли відповідно до нього. Ми швидко забили перший м'яч і це допомогло команді продовжити рух уперед. Таким чином, ми змогли забити ще двічі та виграти матч».

«Антверпен» стартував дуже потужно. Наші гравці стали нервувати через високий тиск. Нас не переграли, але здивували і зрештою ми відставали у два м'ячі. Ми надто легко віддали супернику ці два голи. У другому таймі в «Антверпена» цього було трохи менше, і мої хлопці зрозуміли, що їм потрібно грати не лише заради логотипу клубу», - сказав ван Леувен.

Нагадаємо, перед матчем у ЗМІ циркулювала інформація, що у разі невдалого результату в поєдинку проти «Антверпена» Патріка ван Леувена можуть звільнити з посади.

Олексій Сливченко Джерело: Het Nieuwsblad
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 12:38 12

Дуже драматична історія з особистого життя Оларенважу Кайоде…

Коментарі