Олег ГОЛОДЮК: Це просто ганьба. Соромно за наш суддівський корпус»

Тренер «Металіста 1925» розповів про враження після гри з «Дніпром-1»

Тренер «Металіста 1925» Олег Голодюк на післяматчевій прес-конференції після гри проти «Дніпра-1» (0:1) розповів про гордість за команду, реалізацію моментів та висловив свою думку щодо роботи системи VAR:

- Ми похвалили хлопців у роздягальні за сьогоднішню гру. Ми горді за них сьогодні, так як вони грали. Я думаю, що гра нам вдавалася. Плани, який ми ставили до гри, працював. Все зіпсував один дальній удар. Це також треба відзначити майстерність гравця команди-суперника.

Єдине, що не сподобалося - це реалізація моментів, адже їх у нас було достатньо. Дуже шкода, що ми їх не реалізували. За команду ми горді. Тільки соромно за наш суддівський корпус. Це просто ганьба, що таке відбувається в футболі. Я не знаю, що ще потрібно людям, на кожній грі є VAR і не ставити такі пенальті - для мене це незрозуміло. Можливо, у вас інша думка. Я не знаю.

- Враховуючи той склад, який ви виставляли на матч Кубка України, ви більше робили ставку на цей матч?

- Ми просто забагато сил витратили в попередньому турі з Колосом, і видно було по хлопцях, що вони вже піднаїлися. Якби ми всю обойму кинули й на Кубок України, хвилювалися, що, можливо, будуть травми, і вирішили трошки поберегти хлопців.

Микола Степанюк Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі

Коментарі