ЛОМАЧЕНКО: «Глибоко й усвідомлено прийшов до віри після поразки від Лопеса»

До цього Василь вважав, що світ крутиться навколо нього

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко розповів, що після поразки в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі проти Теофімо Лопеса глибоко й усвідомлено прийшов до православної віри.

«Я не так давно прийшов глибоко й усвідомлено до православної віри. Я все життя був православним, мене хрестили, я в храм ходив, коли батько змушував. Але так усвідомлено духовно я почав розвиватися років 2-3 тому після поразки в бою з Теофімо Лопесом. Тоді в мене стався момент, який змінив моє ставлення до життя і віри.

Недарма кажуть, що в людини життя змінюється після 33 років. Ніколи не розумів цього, але коли мені виповнилося 33 роки - я це відчув. Воно якось так співпало з поразкою. Тоді я зміг подивитися на себе збоку і побачити те, що я робив неправильно, ті проблеми й успіхи, які в мене були. Я почав розуміти, звідки це і від кого.

Якщо раніше я вважав, що світ крутиться навколо мене, то я зрозумів, що це не так. Усе, що сьогодні є або забирається в мене чи в іншої людини, - усе йде від Всевишнього. Напевно, це залежить від того, яким життям ми живемо», - сказав Ломаченко.

Раніше Ломаченко розповідав, що вірив, що міг перемогти Лопеса з травмованою рукою.

Володимир Клепач Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 8

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

Коментарі