ГРИГОРЧУК: «Гравці робили серйозні речі на полі, і це дало результат»

Головний тренер «Чорноморця» прокоментував перемогу над «Олександрією»

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував перемогу над «Олександрією» (5:1) у матчі 8-го туру УПЛ:

«У мене прийомні відчуття. Я задоволений тим, що ми здобули перемогу при досить непоганій грі. Вірю, що наші вболівальники задоволені. Було все непогано. Це дуже добре, що ми можемо робити такі кроки. Я вдячний Богу за це та можу похвалити команду. Гравці робили серйозні речі на полі. Це дало результат та обнадіює на майбутнє.

Є багато прикладів, коли команда, виграючи з великим рахунком, перестає грати. Не тільки результат можна втратити, а при втраті максимальної концентрації футболіст може або отримати травму або непотрібну жовту картку плюс дискваліфікацію.

Я так і сказав футболістам. Це велике футбольне щастя - мати 4:0 після 45 хвилин. Це треба цінувати, дякувати за це Богові і далі грати просто неймовірно сильно. Ще сильніше, ніж у першому таймі. Не сказав би, що нам це вдалося повною мірою, але немає й нарікань. При 4:0 треба скористатися психологічним станом суперника. Не скажу, що ми мали негативні моменти. Але іноді були неправильні рішення, коли можна було сильніше зіграти. Виконання було сьогодні хорошим».

ВІДЕО. Пресс-конференція Романа Григорчука після гри проти Олександрії

Микола Степанюк Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 21:01 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок