Начальник Зорі: «Хочу заспокоїти вболівальників, технічної поразки не буде»

Ігор Гузь спростував чутки про те, що луганський клуб завинив у матчі з «Гентом»

Начальник «Зорі» Ігор Гузь спростував чутки про те, що луганський клуб може отримати технічну поразку за матч із «Гентом» після того, як на рукавах форми Зорі не виявили шевронів з логотипами Ліги конференцій та програми Respect.

«Напередодні старту групового турніру УЄФА надсилає кожній команді-учасниці обов'язковий брендований набір - м'ячі, манішки чотирьох кольорів, питні пляшки, лікарські сумки з логотипами організації та турніру. До нас прийшло все, окрім шевронів.

Впродовж останніх 10 днів ми постійно переписувалися з УЄФА, нагадуючи про цей недогляд. За три дні до матчу проти Гента до Любліна приїхали делегат матчу та представники УЄФА. Зоря повідомила їх про ситуацію, і тепер уже вони проінформували про неї головний офіс своєї організації. Ми не просто чекали на ці шеврони, але й поставили в роздягальні апарат для набивання на форму, щоб оперативно зробити це до гри. Нічого не прийшло...

У підсумку, ми чітко виклали деталі у відповідному рапорті, і в УЄФА добре знають: провини нашого клубу в цьому немає. Тож хочу заспокоїти всіх уболівальників Зорі: ніхто не відбере в команди заслужено зароблене очко», - сказав Гузь.

Володимир Клепач Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 травня 2024, 22:18 0

Едді Хірн висловився щодо можливого реваншу між Ф'юрі та Усиком