Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Сьогодні мали відвезти Мілевського до лікарні»

Колишній нападник «Дніпра» прокоментував стан Артема Мілевського

Колишній нападник «Дніпра» Євген Селезньов прокоментував стан здоров'я свого колишнього партнера по збірній України Артема Мілевського:

«Я з ним завжди на зв'язку і готовий взяти на себе будь-які витрати щодо лікування. Я йому дзвоню і говорю: «Тьома, послухай, давай я допоможу. Я розумію, що це таке». Я дуже люблю Артема, він чудовий і добрий хлопець. Я завжди поряд і він знає мій номер телефону.

Не знаю, що тут сказати. Я ж не можу приїхати до нього і взяти його в кайдани. Тут потрібне його бажання. Допомогти Артему хочу не лише я. Сьогодні ми з хлопцями мали відвезти його до лікарні, але він не бере слухавку. Що я можу зробити у цій ситуації?

Артем трохи звернув з дороги, і всі повинні зібратися, щоб допомогти йому. Багато хто говорить, що він дорослий хлопець і сам має вирішувати свої проблеми, але друзі пізнаються не тоді, коли добре, а у важкі хвилини. Для мене немає різниці: є в нього гроші чи ні, Артем мій хороший друг і я завжди йому допомагатиму».

Нагадаємо, нещодавно в Instagram-акаунті Артема Мілевського з'явилося відео, яке викликало бурну реакцію вболівальників. На ньому Артем ледве стоїть на ногах.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 21:05 3

Дивіться відеоогляд фінального матчу Кубка України 2023/24

Коментарі