«Циганков – Мессі за Гвардіоли, Довбик – топ». Фани Жирони – про українців

Віктор та Артем відіграли важливу роль у перемозі команди над «Гранадою» у Ла Лізі

19 вересня відбувся матч 5-го туру Ла Ліги між клубами «Гранада» та «Жирона». Гра завершилася з рахунком 4:2 на користь «жиронців».

Українські футболісти гостей Віктор Циганков та Артем Довбик вийшли у стартовому складі команди.

На 22-й хвилині Віктор відкрив рахунок у поєдинку, забивши свій 1-й гол у поточному сезоні чемпіонату Іспанії. Циганков відіграв 68 хвилин, після чого був замінений на Крістіана Португеса.

Артем на 34-й віддав гольову передачу на Давида Лопеса, записавши на свій рахунок перший асист за «Жирону». Довбик провів на полі 71 хвилину, після чого замість нього вийшов Крістіан Стуані.

Вболівальники «Жирони» не змогли пройти повз таку впевнену гру від українців і засипали компліментами Віктора та Артема:

Moisés Corral: «Ввірені в глибину флангів Коуту та Савіо, до яких додався некерований Довбик та його натхненний співвітчизник Циганков, нанизують докупи всі комбінації, за якими складно стежити господарям поля».

Marcus Smart: «Циганков 100% найкращий у команді, а Довбик досі не був у стартовому складі, але він ставатиме все кращим і кращим і апріорі це буде важливо».

Bartosz Zdrojewski: «Дует Циганкова і Довбика перевершує всі очікування».

ojuqueplán: «Подайте мені пиво «Циганков», будь ласка».

raul: «Циганков схожий на Мессі за Гвардіоли, цей хлопець неймовірний. Це добре. 50% цього хлопця коштують 100 мільйонів».

Panacea del Balompié: «Циганков, Савіо та Довбик - просто топ».

Gon BG: «Беллінгем? Левандовськи? Ні, сеньйори. Дон Віктор Циганков!».

banditos_el: «Жирона неймовірно гарна у Ла Лізі. Атакуюча частина вбивча, особливо Циганков. Сподіваюся, цього року досягнемо путівки до Ліги чемпіонів».

Jack Collins: «На початку сезону Жирона не була визнана найпривабливішою командою Ла Ліги, але ми тут. Ця лінія нападу Циганков-Довбик-Савіо - це дуже весело».

badmany: «Тепер Довбику залишилося лише трохи навчитися забивати голи, а так він - топ».

ВІДЕО. Гол Віктора Циганкова

ВІДЕО. Асист Артема Довбика

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 07:05 2

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі