Віктор СКРИПНИК: «Незадоволений стартом матчу з Динамо. Боялися суперника»

Але тренер упевнений, що рахунок по грі

Наставник «Ворскли» Віктор Скрипник оцінив поразку 0:2 у матчі чемпіонату України проти «Динамо».

- Насамперед, хочу привітати «Динамо» з перемогою. Я був трохи розсерджений на свою команду за те, як вона грала в перші хвилини матчу. Як не намагаєшся достукатися до гравців, але ім'я «Динамо» відіграє для них велику роль. Загалом, рахунок за грою. Напевно, «Динамо» могло забити нам і більше м'ячів. Але цей матч буде хорошим досвідом для молодих гравців нашої команди. Були в нас хороші фази в ігровому плані, але були й моменти, в яких треба грати більш по-чоловічому, не поступатися в єдиноборствах. Але повторюся, рахунок за грою.

- Сьогодні ми побачили дві різні «Ворскли»: одну - в першому таймі, іншу - у другому. Що ви сказали своїм підопічним у перерві?

- Сказав, що незадоволений першими хвилинами. Ми боялися суперника, пропустили гол. Якби не VAR, рахунок був би 2:0. Тиску з нашого боку не було ніякого. «Динамо» грало у свій футбол. А від нас не було жодного зустрічного удару, не було конструктиву, до якого ми прагнемо у своїй грі. Крім того, я заспокоював хлопців у перерві. У другому таймі в нас уже були хороші ігрові фази. Заміни, які проводили ми, не можна порівнювати із замінами у «Динамо». Футболісти, яких випускали кияни, можуть грати в основному складі будь-якої команди. Але для наших молодих футболістів цей матч стане хорошим досвідом. Вони тільки вчора грали за другу команду, а сьогодні - вже за першу, та ще й проти «Динамо».

- Яким був ваш план на гру? Як збиралися використовувати проблеми «Динамо»?

- Кожна команда має свої плюси і мінуси. Ми хотіли грати впевнено проти м'яча. У нас є індивідуально сильні гравці атакувальної ланки, за допомогою яких ми хотіли доходити до останньої третини поля. Але не виходило. Контроль м'яча заспокоює, але сам по собі не дає нічого більше - треба працювати і без м'яча. Тим паче, що контратаки «Динамо» - це завжди швидкість, завжди небезпечно. Знали, що Буяльський - непередбачуваний гравець світового класу, він робить різницю в будь-якій грі. Але ми задоволені, що наші хлопці отримали досвід такого матчу. Упевнений, що вони стануть після цієї гри трохи кращими.

Іван Зінченко Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 46

Організатори грубо помилилися на 10 фунтів, оголошуючи вагу Усика