Рейтинг WTA. Світоліна піднялася на одну позицію

Барбора Крейчикова повернулася до першої десятки

Минулого тижня жінки зіграли два турніри WTA. На престижніших змаганнях у Сан-Дієго перемогла чешка Барбора Крейчикова, це дало їй змогу повернутися до першої десятки. Фіналістка Софія Кенін додала 40 рядків і тепер посідає 53 місце. Півфіналістка Емма Наварро оформила дебют у топ-50.

На турнірі в Осака перемогу святкувала 19-річна американка Ешлін Крюгер, яка завдяки цьому успіху дебютувала в першій сотні.

У першій десятці відбулася ще одна зміна - Джессіка Пегула обійшла Єлену Рибакіну.

Топ-10 рейтингу WTA

Що стосується українок, то Еліна Світоліна піднялася на одну позицію, Марта Костюк і Даяна Ястремська - на 3, Ангеліна Калініна зберегла своє місце. Леся Цуренко, Катерина Байндл, Дар'я Снігур, Катаріна Завацька та Юлія Стародубцева трохи втратили. На 9 рядків спрогресувала Катерина Володько.

Українки в рейтингу WTA

Людмила Кіченок залишилася на 28 позиції, Марта Костюк опустилася на 33-ю. Надія Кіченок після виграшу титулу в Осаці повернулася до топ-50 (45 місце). До речі, парний рейтинг знову очолила чешка Катерина Синякова.

Українки в топ-250 парного рейтингу WTA

У Чемпіонській гонці серед лідерів змін не відбулося.

Чемпіонська гонка WTA

Світоліна і Калініна залишилися на колишніх місцях у Чемпіонській гонці, Марта Костюк покращила своє становище на 4 позиції, Катерина Володько - одразу на 31-ну. У решти справи трохи гірші.

Українки в Чемпіонській гонці WTA

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 11:01 1

Раніше під ним грали Кріштіану Роналду та Карім Бензема