Орест КУЗИК: «Якби забили другий гол – було б спокійніше»

Півзахисник одеського «Чорноморця» – про перемогу над «Поліссям»

Півзахисник одеського «Чорноморця» Орест Кузик поділився думками після перемоги над житомирським «Поліссям» в 7-му турі Української Прем'єр-ліги.

- Відчуваю тільки позитивні емоції, адже завжди хочеться знаходитися вгорі турнірної таблиці та боротися за призові місця. Це найголовніше, до чого треба прагнути в чемпіонаті. Вся команда дуже задоволена. Адже «Полісся» - хороший суперник, який показує хороший футбол. Тому перемога ще цінніша.

- Присутня ейфорія в команді, що готові підкорити будь-які гори?

- В цій ситуації такого точно нема, адже ми розуміємо, який зараз чемпіонат - будь-яка команда може відібрати очки в будь-кого. І ми вже відчули на собі, коли програли «Вересу» 1:3, граючи в меншості. Ми ідемо від гри до гри, готуємось до кожного матчу і намагаємося показувати той футбол, якого від нас вимагає тренер.

- Наскільки важким був для команди матч проти «Полісся»?

- Не скажу, що гра була дуже тяжкою. Мені здається, був хороший матч, хороший футбол від обох команд. Десь в першому таймі ми мали перевагу, адже і м'яч більше тримали, і багато моментів створювали. А другий тайм - діяли більше по результату. Не скажу, що ми дуже «сіли». Але «Полісся» почало агресивніше пресингувати, тож ми дуже раді, що зберегли позитивний для нас результат.

- Що можеш назвати ключовим фактором перемоги?

- Забитий гол був ключовим фактором. Ми налаштовувалися на те, аби забити швидкий гол. Звісно, якби забили ще й другий - було б спокійніше.

- Хто найкращий гравець матчу на твою думку?

- Не хочу нікого виділяти, це не моя справа - є тренер, є аналітики, є експерти. Для нас найголовніше, що ми досягнули позитивного результату, потішили наших вболівальників, наших воїнів, які захищають нас.

- Васильєва чи Варакуту якось особливо не вітали в роздягальні?

- Звісно, привітали Варакуту з тим, що він дебютував і відіграв на нуль, що для воротаря найголовніше. Саня Васильєв влучив, звісно, ми йому сказали - шикарний гол, напевно, на гол туру чи на гол місяця може претендувати.

Олександр Шарадкін Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 06:45 1

Кіліан Мбаппе і Ерлінг Холанд ділять 2–3 позиції у списку бомбардирів сезону