КОСЕНКО: «Початок відбору був важливим, добре, що перемогли»

Головний тренер збірної прокоментував останню перемогу команди 

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував перемогу над Бельгією (10:2) на старті еліт-раунду кваліфікації ЧС-2024.

«Емоції дійсно позитивні. Новачки проявили себе з хорошого боку, грали з натхненням, забили голи, тому я думаю, що ця гра піде їм у плюс. Початок відбору в цій групі був важливим, тому добре, що перемогли. І не треба розслаблятися, треба готуватися далі.

Ми провели два приблизно однакові тайми. Бельгія - непогана команда, тому те, що вона багато пропустила, - це заслуга наших гравців. Але коли бельгійці «на м'ячі», то вони непогано комбінують, до чого ми й готувалися. Уперед вони дуже добре грають, а от у захисті в них дійсно є проблеми, і добре, що ми скористалися цими проблемами. Але коли я підказував у другому таймі, то робив це через те, що не хотілося, щоб хлопці розслабилися. Попереду ще весь цикл, і незрозуміло, як далі розвиватимуться події. Тому треба було грати до кінця.

У цілому я задоволений грою, але завжди є помилки, завжди є над чим працювати. Не можна бути задоволеним на всі сто відсотків, тому будемо дивитися, намагатися виправляти помилки, які в нас були.

Тепер переглянемо матч Сербії з Польщею й уже потім будемо приймати рішення щодо тактики на наступну гру», - сказав Олександр Косенко.

Нагадаємо, що в наступному поєдинку групи В «синьо-жовті» прийматимуть Польщу в угорському місті Беретьйоуйфалу. Матч відбудеться 20 вересня (початок - о 19:00 за київським часом).

Дмитро Олійник Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 13:46 4

В Ер-Ріяді зібралося багато відомих боксерів