РЕБРОВ: «Складна група. Якщо дивитися в таблицю, то ми маємо шанси»

Українська збірна програла в Італії матч кваліфікації Євро-2024

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував поразку в матчі кваліфікації Євро-2024 з Італією (1:2).

- Який аналіз можете зробити після поєдинку? Чи італійці здивували вас своєю грою?

- Рано робити аналіз, але ми його обов'язково проведемо. Італійці не здивували, вони намагалися грати дуже інтенсивно з першої хвилини. Їм допоміг швидкий гол. Так, вони створювали моменти, але я вдячний хлопцям за те, що вони повернулися до гри. Ми забили м'яч, мали декілька моментів у другому таймі, аби зрівняти рахунок. Подякую хлопцям ще раз, адже дуже непросто грати після важкого поєдинку з Англією. Італія грала дуже інтенсивно, ми деколи не встигали за цим ритмом.

- Що скажете про підтримку вболівальників на «Сан-Сіро»?

- Як і в грі з Англією, була хороша атмосфера. Сьогодні було менше українців, але я бачив, як італійці підтримували Україну. Ми дуже вдячні за це. Але така атмосфера на руку господарям поля - «Сан-Сіро» дуже допоміг збірній Італії. Ми вдячні, що граємо тут, що Італія нас так прийняла.

- Як оцінюєте шанси своєї команди на вихід із групи?

- Шанси є, навіть коли їх немає. Ми потрапили в дуже складну групу. Дві гри - з Англією та Італією - були ключовими. Якщо дивитися на турнірне становище, то ми маємо шанси. На наступні дві гри ми будемо готуватися дуже серйозно. Я впевнений, що в нас є шанси.

- Важкий матч, Італія майже весь час контролювала гру. Чого не вистачило збірній України, щоб змінити хід цього поєдинку?

- Не вистачило одного гола. Дуже складно грати через два дні. Ми намагалися більше пресингувати суперника, але я бачив по хлопцях, що їм дуже важко - багато сил вони віддали в грі з Англією. Хочу ще раз нагадати, з ким ми граємо. Не розумію, чому всі говорять, що зараз у збірної Італії криза.

- На початку другого тайму ваша команда вийшла зарядженою на атаку, дуже активно виглядала. Яким чином вам удалося завести гравців?

- Футболісти просто відпочили після дуже важкого першого тайму. На початку другого ми створили кілька моментів, намагалися грати з м'ячем. Ми вказали на кілька помилок, зробили певні зауваження. Але я вважаю, що це більше психологія самих гравців.

ВІДЕО. Прес-конференція Сергія Реброва після матчу Італія - Україна

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 21:23 45

Аргентинський коуч та лондонський клуб розірвали відносини за взаємною згодою сторін

Коментарі