Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Пауза у чемпіонаті повинна піти нам на користь»

Головний тренер «Вереса» прокоментував останній товариський матч своєї команди

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко проаналізував товариську зустріч «червоно-чорних» із «Поліссям» (3:1).

«Ми свідомо планували зіграти у такому незвичному форматі: чотири тайми по тридцять хвилин. До гри ми працювали у режимі дворазових щоденних тренувань. Сьогодні команда вийшла на матч на фоні серйозного навантаження. Сьогоднішній матч - як підсумок усієї проробленої на мінізборі роботи.

Ця пауза у чемпіонаті повинна піти нам на користь. Покращити фізичну підготовку. Я задоволений і якістю гри та фізичними кондиціями. Ми добре і в перших двох таймах себе проявили, і в других. Забили три голи, побачили в дії нашу перспективну молодь.

Роман Ковалюк має хороші якості. Звісно, потрібно ще працювати над собою. Але потенціал є. Сподіваюся, зимою наші молоді гравці зможуть взяти участь повноцінно у зборах і навесні стати гравцями вже першої команди.

Перемога - це завжди хороший настрій. Хороші емоції. В хорошому настрої розпочнемо підготовку до гри з «Кривбасом». Але треба також розуміти, що це товариська гра. Сьогодні нам багато вдалося. Але є моменти, які ще потрібно виправляти.

Вилучення Хондака? Ключова помилка сталася ще в попередньому епізоді, коли ми втратили м'яч. Данилу я сказав, що за хвилину до кінця у випадку такої ситуації та рахунку на табло - його рішення було виправданим. Якби суперник забив - була б нервова кінцівка. Тому ми його підтримали», - сказав Лавриненко.

Дмитро Олійник Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 22:59 0

Іспанія виграла у Нідерландів з рахунком 2:1 у додатковий час