Ліверпуль вже знайшов заміну для Салаха – це 20-річний талант з ПСВ

Йохан Бакайоко влітку поточного року вже відмовився від варіанту з АПЛ

Англійський «Ліверпуль» підшукує потенційну заміну для 30-річного лідера команди правого вінгера Мохамеда Салаха, який може покинути клуб.

Пріоритетним кандидатом на заміну єгиптянина у стані «червоних» вважають 20-річного вінгера ПСВ та збірної Бельгії Йохана Бакайоко. У «Ліверпулі» вірять, що цей футболіст зможе стати довгостроковою заміною для Салаха, і у січні англійський топ-клуб спробує домовитися з нідерландцями про трансфер.

Влітку нинішнього року Бакайоко вже мав пропозицію від клубу АПЛ - «Брентфорд» давав за вінгера 34 мільйони фунтів, але футболіст відмовився від угоди, побажавши зіграти з ПСВ у Лізі чемпіонів.

Інтерес «Ліверпуля» до Бакайоко пов'язаний насамперед із тим, що Мохамедом Салахом активно цікавиться «Аль-Іттіхад» з Саудівської Аравії. Цей клуб уже запропонував «червоним» 150 мільйонів фунтів за африканця, але отримав відмову, і тепер готується покращити пропозицію, як очікується, до 200 мільйонів фунтів.

Зазначимо, що трансферне вікно у Саудівській Аравії відкрите до 7 вересня, а тому потенційний перехід Салаха може відбутися вже найближчими днями, через що «Ліверпулю» як мінімум до зими доведеться обходитися наявними кадровими ресурсами.

Олексій Сливченко Джерело: Daily Express
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 12:28 5

Луїс Льопіс вважає, якщо Куртуа набере свою найкращу форму – то він повинен грати

Коментарі