Сухе прощання із Ужгородом. Дніпро-1 не переграв ЛНЗ

Невелику перевагу дніпрян у голи конвертувати не вдалося

Ще раніше дніпровський клуб оголосив, що у випадку вильоту з Ліги конференцій закінчить свої виступи в Ужгороді та повернеться додому, в Дніпро. Тому сьогоднішній виступ на ужгородському «Авангарді» мав стати для підопічних поки що Городова фінальним акордом на Закарпатті.

Команда суперників свого нового головного тренера вже отримала - команду очолив відомий білоруський фахівець Олег Дулуб, який теж не хотів би втрачати очки.

Склади команд були більш-менш бойові. В дніпрян кілька футболістів отримали перепочинок, їх підміняли дублери, а в ЛНЗ не було зіркових новачків Рибалки та Олійника.

Гра розпочалася з монотонного володіння м'ячем «Дніпром-1». Тактика зводилася до спроб в неспішному темпі пройти черкаський захист, але він був явно проти. Як виявилося, другим аргументом мали стати дальні удари, але склалося враження, що всі сили в футболістів йшли на вихід на ударну позицію - самі удари особливої загрози не несли.

УПЛ

ЛНЗ бігав в контратаки, якщо вони йшли лівим флангом, то були хоч натяки на моменти, а от справа грав Наумець, який запоров все, що міг, багато разів гублячи м'яч в простих ситуаціях і приймаючи невірні рішення. Не дивно, що він відіграв тільки тайм.

Єдиним моментом в таймі став удар Гуцуляка з центра штрафного мимо правої штанги. А в ЛНЗ виникла цікава ситуація. Транслятор показав статистику перед перервою, єдиним числом, відмінним від нуля, в команди стало володіння м'ячем. Більше команда за тайм не зробила абсолютно нічого.

Тайм другий був веселішим. Дніпряни мали кілька непоганих моментів, але кіпер черкаської команди Пеньков спіймав кураж і почергово справився з ударами Сарапія головою, Горіна та Когута впритул.

Міг забивати і Гуцуляк, і це був би гол туру, але після шикарного закидання Сарапія і не менш шикарного прийому на груди з наступним ударом м'яч полетів трохи вище воріт.

УПЛ

Команди після сплеску знову зменшили швидкості. Побільшало фолів, щоправда, відвертих грубощів не було.

Кілька разів підопічні Дулуба теж збігали в атаку, Прядун мав найреальнішу нагоду забити, але трохи не влучив у площину після виходу на Волинця справа. Дніпряни ж, поспішаючи і нервуючись, перейшли до тактики навісів з прострілами, але гості їх леко нівелювали.

Так і закінчився цей не надто видовищний матч - голів не було. З персоналій запам'яталися хіба що воротарі, особливо черкаський, і все, виокремити когось з знаком «плюс» буде важко.

Тепер «Дніпро-1» повернеться в своє рідне місто, а ми спостерігатимемо і за його виступами там, і за ситуацією із, як то кажуть, його неформальним керівництвом.

Українська Прем'єр-ліга. 6 тур.

«Дніпро-1» - ЛНЗ - 0:0.

Каплієнко, 87, Горін, 9+3 - Калюжний, 54, Савін, 57, Норенков, 68, Бойко, 90+1.

«Дніпро-1»: Волинець - Горбунов (Каплієнко, 46), Сарапій, Сваток, Танчик, Горін, Когут (Рубчинський, 76), Піхальонок (Лєднєв, 64), Пірес (Білл, 76), Гуцуляк (Мірошниченко, 64), Філіппов.

«ЛНЗ»: Пеньков - Муравський, Лопирьонок, Стасюк, Насонов, Бойко, Пасіч (Хобленко, 76), Калюжний, Наумець (Шестаков, 46), Прядун (Тарасенко, 87), Савін (Норенков, 64).

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

ДНІПРО-1 - ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни Дніпра-1: Каплієнко - 6,0, Лєднєв - 5,0, Мірошниченко - 5,0, Рубчинський - 5,5, Білл - 5,0.

Заміни ЛНЗ: Шестаков - 5,0, Норенков - 5,0, Хобленко - 5,0, Тарасенко - б/о

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 травня 2024, 20:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі