Патрік ван ЛЕУВЕН: «Забивали гарні голи й заслужили на таку перемогу»

Тренер «Шахтаря» – про гру з «Минаєм»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Патрік ван Леувен прокоментував розгромну перемогу над «Минаєм» (4:1) в 6 турі УПЛ.

- Вважаю, у нас був дуже хороший темп протягом усієї гри. У першому таймі мали багато моментів, але не вдавалося їх реалізувати, проте в другому все змінилося. Наші футболісти, які вийшли на заміну після перерви, змогли скористатися своїми нагодами, було видно певний креатив у їхніх діях, тому ми реалізували всі гольові моменти. На мою думку, ми сьогодні забивали гарні голи й цілком заслужили на таку перемогу.

- Чи не здалося вам, що «Минай» у другому таймі заграв сильніше, але при цьому пропустив більше голів? Такий собі парадокс вийшов...

- Так, по перерві суперник почав грати й пресингувати вище, і в нас з'явилося більше вільних зон в атаці, які ми і використали, забивши свої голи.

- З огляду на участь у Лізі чемпіонів для вас чемпіонат - це тягар чи, навпаки, можливість зберігати ігровий тонус?

- Звісно, ми всі з великим нетерпінням чекаємо на єврокубкові матчі, для нас це велика відповідальність. Упевнені, що добре підготуємося і зробимо все, аби якомога краще виступити в Лізі чемпіонів, - сказав ван Леувен.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 10:48 1

«Реал» зіграє з «Боруссією Д» 1 червня у фіналі головного єврокубка