Василь ГРИЦУК: «Оболонь сама не грає та іншим не дає»

Півзахисник «Полісся» розповів про матч проти «пивоварів»

В 6 турі УПЛ «Полісся» дотисло «Оболонь» (2:0). Героєм матчу став Василь Грицук, який, вийшовши на заміну, забив сам і віддав гольову передачу. Гравець прокоментував після гри свої дії.

«Насправді, нічого нового у грі я не побачив. Знаючи «Оболонь» ще з Першої ліги, то можна сказати, що їхня гра зовсім не змінилась. Це непоступлива команда, яка сама не грає - і іншим не дає. Вірніше, заважає.

Їм це вдавалось протягом 90 хвилин. Так, у нас були моменти, які ми не реалізували. Але від того натиску, який ми зробили в кінці, трішки десь нам пощастило. Тому, я можу сказати, що перемога заслужена, «Полісся» перемагає і йде далі.

Я не можу сказати, що я граю на ключовій позиції. Кожен з нас має свою ключову позицію, де він повинен робити свою справу вірно і до кінця. Від тренера я отримав настанову - виходити і працювати на перемогу. Я, звичайно, дуже задоволений, бо, граючи в Першій лізі, ми не могли їх обіграти. Дуже хотілось в Прем'єр-лізі, нам це вдалось. Я вітаю всіх вболівальників і дякую ЗСУ», - сказав Грицук.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 15:05 12

Команда Коваля ризикує опинитись у неприємному становищі перед останнім туром