ПАЛЯНИЦЯ: «В провалі Дніпра-1 винні тренери і клубне керівництво»

Екс-гравець збірної України – про виліт «Дніпра-1»

Поступившись в повторному поєдинку кваліфікації Ліги конференцій словацькому «Спартаку» 1:2 футболісти «Дніпра-1» достроково зійшли з дистанції.

В розмові з кореспондентом Sport.ua колишній нападник національної збірної України та «Дніпра» Олександр Паляниця акцентував увагу на факторах, які перешкодили дніпрянам виступити краще:

- Одне розчарування, так можна охарактеризувати єврокубкову кампанію «Дніпра-1». Розпочинати з Ліги чемпіонів і не пробитися до групового етапу Ліги конференцій - це треба вміти. І винні тут всі: гравці, які не продемонстрували своїх кращих якостей, тренери, котрі неякісно провели підготовку та клубне керівництво, яке не подбало про кадровий потенціал.

- Ви про те, що так і не було знайдено заміну бомбардиру Довбику, який перейшов до іспанської «Жирони»?
- Так, адже всі знали, що Артем рано чи пізно залишить «Дніпро-1», ось чому треба було зосередити зусилля на пошуку кваліфікованого нападника. Або награвати в атаці якісь інші схеми. Цього не сталося. До речі, мені й нині незрозуміло за які заслуги до «Дніпра-1» запросили Філіппова, який давно забитими м'ячами не відзначався.

- Виступу «Дніпра-1» на міжнародній арені перешкоджали й часті вилучення.
- Як на мене, це також один з факторів, котрий свідчить, що мікроклімат в команді - не з кращих. Порушення ігрової дисципліни й призвели до вилучень в матчах зі спартаківцями, що вплинуло на підсумковий результат. Хоча, переконаний, що за рівнем підготовки виконавців дніпряни не повинні були мати проблеми зі скромним «Спартаком». Втім, те, що цього сезону в механізмі «Дніпра-1» трапляються прикрі збої, засвідчували й матчі чемпіонату УПЛ. Що ж тоді говорити про єврокубки, де суперники кваліфікованіші. Отож, як кажуть, все по грі, кожен одержав те, що заслужив.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 146

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу

Коментарі