Мати Рубіалеса закрилася в церкві й голодує через цькування сина

Раніше ФІФА відсторонила президента RFEF

Після того, як ФІФА відсторонила на 90 днів президента Федерації футболу Іспанії (RFEF) Хосе Луїса Рубіалеса через поцілунок футболістки Хенніфер Ермосо, історія отримала несподіваний поворот.

Мати Рубіалеса, Анхелес Бехар, сьогодні вранці замкнулася в церкві міста Матріль і оголосила голодування у зв'язку з «кривавим і нелюдським цькуванням» її сина. Голодування, за її словами, триватиме «день і ніч».

Мати Рубіалеса закликала Ермосо «сказати правду» і «дотримуватися тієї версії, яка була у неї на початку подій». На думку Анхелес Бехар, жодного насильства в тому інциденті не було, і очевидна згода обох сторін.

«Вони роблять із моїм сином те, на що він не заслуговує. Чому вони з ним жорстокі? Що стоїть за всією цією історією? Мій син не здатний заподіяти кому-небудь шкоду», - заявила жінка.

Також, за інформацією іспанських ЗМІ, RFEF погрожує вийти зі складу УЄФА в разі, якщо санкції щодо Рубіалеса не буде знято. Вихід спричинить відсторонення збірної Іспанії та іспанських клубів від міжнародних змагань.

Олег Дідух Джерело: Cope
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 15:26 9

На поєдинок призначено Олександра Шандора

Коментарі