ДЮБУА: «Це мав бути нокаут. Я влучив Усику в живіт. Це була заготовка»

Британець хоче «добитися справедливості» після поразки від чемпіона світу

Британець Даніель Дюбуа хоче «добитися справедливості» після поразки від чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика з України. Дюбуа, якого вважали аутсайдером, збив Усіка з ніг у п'ятому раунді в Польщі, але це було зараховано удар нижче пояса, і Усіку дали майже чотири хвилини на відновлення.

36-річний українець переміг нокаутом у 9-му раунді, але Дюбуа заявив, що «цю помилку необхідно виправити».

Дюбуа: «Треба йти далі. Я мав стати чемпіоном світу прямо зараз. Це було б справедливим. Все це потрібно викрити і йти далі, ніж просто жити у цій брехні. Вони мене просто обдурили. Я напевно хочу реваншу - досягти справедливості, досягти реваншу, домогтися, щоб щось сталося.

Ми працювали у спортзалі тижнями та тижнями над цим ударом. Ми впоралися з цим, і це мав бути наш момент. Це мав бути нокаут. Я почуваюся спустошеним. Це був не удар нижче за пояс. Я відчув, як він приземлився, ідеально влучив йому в живіт. Я точно знаю, коли завдаю хорошого удару.

Коли він упав, я подумав: добре, тепер рахунок до 10. Я знав, що він не зможе встати вчасно. Він тримався за живіт. Він не міг поворухнутися. Але щось у мені просто відчуло: ні, що тут відбувається? Це неправильно. Чому йому не відраховують? Я дивлюся з боку рингу на те, що відбувається, і бачу все це божевілля.

Я думав: те, що тут відбувається, це великий кидок. Я сказав рефері, що піймав суперника, і це було не ударом нижче пояса. Тоді це було просто збентеження. Після цього я зневірився і втратив темп, мені довелося повернутися в бій і спробувати його атакувати.

Я зіткнувся з цим на ворожій території, але не вийшов за межі своєї ліги. Якби це було в Англії, все було б зовсім інакше. Обставини мають значення - домашня територія, домашня перевага».

Микола Степанюк Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 16:11 1

Наваррете згоден з тим, що українець був сильнішим

Коментарі