Олександр КОСИРИН: «Ні Зоря, ні Дніпро-1 не готові грати на рівні Славії»

Відомий екс-форвард – про шанси «Зорі» у кваліфікації Ліги Європи

Відомий у минулому український форвард Олександр Косирін поділився своєю думкою щодо шансів «Зорі» пройти в групу Ліги Європи після поразки 0:2 від «Славії» в першому матчів плей-оф кваліфікації:

«Видно, що «Славія» - дуже сильний колектив. Поки що, ні «Зоря», ні «Дніпро-1» не готові грати на цьому рівні. Що говорити, якщо «Динамо» і «Шахтар» відчувають величезні проблеми в єврокубках. Але під час війни вже добре одне те, що наші команди взагалі грають у єврокубках на цьому рівні. Звичайно, посилення командам явно не завадить. Але це все буде після нашої спільної Перемоги. З легіонерів до нас не приїдуть топові гравці, і зараз дається шанс молодим футболістам.

З іншого боку, у «Зорі» є форвард Герреро. Він як індивідуально сильний, так і хороший у командних взаємодіях. Герреро цілком міг би підсилити як «Шахтар», так і «Динамо».

Чи зможе «Зоря» відіграти у «Славії» два пропущені м'ячі? Відіграти можна, але потрібно активніше грати в атаці. Багато чого в луганчан не виходило. «Зоря» майже нічого не створила біля воріт «Славії». Але із задоволенням подивлюся матч-відповідь».

Олег Дідух Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 23:34 4

Деян Станкович, який зараз тренує «Ференцварош», поїде на болота