ПЕТІ: «Кайседо і Лавія перейшли в Челсі через гроші, я вибрав би Ліверпуль»

Колишній гравець АПЛ розкритикував вибір новачків «пенсіонерів»

Колишній французький півзахисник Еммануель Петі вважає, що 21-річному еквадорському півзахиснику Мойсесу Кайседо варто було перейти до «Ліверпуля», а не до лондонського «Челсі».

«Як вам дебют Кайседо у «Челсі»? Чи не здається вам, що ціна може трохи впливати на гравця? У футболі зараз шалені цифри. Деколи - виправдано, але найчастіше - ні. Вони показують те, наскільки сильно клубу хочеться отримати футболіста.

Кайседо підписав контракт із «Челсі», хоча його пов'язували з «Ліверпулем», як і Лавію. Я не хочу говорити дурниць, але ми всі знаємо, чому вони обрали «Челсі».

З погляду спортивної логіки найкращим рішенням був би перехід до «Ліверпуля». На місці Кайседо та Лавії я б перейшов саме туди, я не бачу у «синіх» чіткого плану і перспектив. Вони мають 35 гравців. Скільки футболістів їм треба? Це перетвориться на кошмар, як і минулого сезону.

На місці Кайседо, я підписав би контракт з «Ліверпулем», щоб знову об'єднатися з колишнім одноклубником Макаллістером і грати під меншим тиском, оскільки багато півзахисників покинули цю команду.

Для мене відповідь дуже проста. Якщо ви запитаєте когось, чому Кайседо і Лавія перейшли до «Челсі», відповідь буде максимально простою - справа в грошах. Гроші говорять за гравців та за футбольні клуби, - зазначив Петі.

Дмитро Олійник Джерело: My Betting Sites
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 11:32 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі