Іван ГЕЦКО: «Словаки зарано повірили в свою перемогу над Дніпром-1»

Екс-форвард збірної України – про матч Ліги конференцій

У першому поєдинку кваліфікації Ліги конференцій «Дніпро-1» в гостях розійшовся миром з словацьким «Спартаком» з Трнави (1:1), хоча завершував протистояння без вилучених Сарапія та Когута.

В бесіді з кореспондентом Sport.ua колишній нападник національної збірної України та «Дніпра» Іван Гецко поділився своїми враженнями від протистояння в Словаччині:

- Передусім, слід віддати належне дніпрянам за проявлений характер. Залишившись в меншості вже в дебюті, вони терпіли, доволі чітко оборонялися й не тільки не програли, але були винагороджені нічиєю, про яку по ходу матчу навіть не мріяли.

- Порушення на Гуцуляку було, за яке господарів покарали пенальті?
- В таких випадках кажуть: все на розсуд рефері. Він був ближче до ігрового епізоду і це було його рішення. Хоча, переконаний, що в тій же Англії на таке падіння Гуцуляка ніхто б не відреагував.

- До речі, «Дніпро-1» вже не вперше залишається в меншості через грубість Сарапія.
- Йому явно бракує холоднокровності в ключових моментах. Він знову підвів, на щастя, одноклубники вистояли. Погано, що Сарапія не буде в повторному матчі, а він - один з провідних гравців.

- Склалося враження, що спартаківці, опинившись в більшості, повірили, що перемога в них уже в кишені.
- Це їхні проблеми, хоча, погоджуюся, максимальної концентрації їм не вистачало. Звідси й слабка реалізація гольових моментів. Зрештою, й фарт учора був явно на боці «Дніпра-1».

- Зміни біля керма «Дніпра-1» якось вплинули на дії футболістів?
- Знаєте, відставки Кучера слід було очікувати, адже цього сезону дніпряни розчаровують. Футболісти - тонкі психологи й, звичайно, були готові до пертурбацій на тренерському містку. Вчора дніпряни потішили згуртованістю, хоча якихось позитивних зрушень в командній грі я не помітив.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 00:16 3

Лідирує у рейтингу Вінісіус Жуніор