Йожеф САБО: «Мене дивує, що такі футболісти грають в УПЛ»

Колишній головний тренер «Динамо» піддав критиці рівень футболу киян

Колишній головний тренер «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо, оцінив матч 4-го туру УПП «Чорноморець» - «Динамо» 3:2.

Нічого нового ми не побачили. Знову була купа помилок. Кияни, ніби, сильніші, але роблять багато помилок, які приводять до пропущених голів. В цій грі помилки були з обох сторін. Але програти на останніх секундах - що там робив центральний захисник? В мене слів немає... По всіх голах пройтися, проаналізувати - мене дивує, що такі футболісти грають в УПЛ... Низький рівень футболу у виконанні обох команд.

Для чого лізти з м'ячем на трьох?! Чи не легше віддати ліворуч чи праворуч? М'яч відібрали, атака, гол - 2:2. На жаль, дуже слабкий футбол. «Динамо» переграло «Аріс», але шанси пройти «Бешикташ» один на тисячу.

- Що робити з проблемним захистом?

- А де брати гравців? Ніхто не йде у відбір, бояться, що не встигнуть, що буде пенальті. Перший пропущений гол - Буяльський був поруч і не атакував. В футболі потрібно робити все - і відбирати, і атакувати. Все, що потрібно було зробити - це просто не дати вдарити. Але коли гравці б'ють, то я від страху закриваю очі, бо м'яч летить невідомо куди. Якби були глядачі на другому чи третьому поверсі, то в них влучили б. Легіонери, які залишилися в УПЛ, дуже низької якості. Наші теж б'ють в небеса. Просто неприємно на це дивитися.

- Вболівальники критикують Мірчу Луческу за гру, очікуючи на його звільнення...

- Що змінить Луческу, якщо немає з ким? Гравці роблять купу помилок, не викладаються на всі 100%, бо вважають себе провідними гравцями в команді. Так не можна грати в футбол. Коли немає майстерності, то зіграй просто. Так склалося, що в цьому матчі «Динамо» програло, але в такому чемпіонаті Луческу ніхто не звільнятиме. Він зараз нікуди не піде і допрацює свій контракт, щоб там хто не говорив. Нехай Шовковський попрацює помічником, а вже на наступний чемпіонат візьме команду і даватиме результат.

Дмитро Олійник Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 11:04 6

Лондонський клуб націлився на Артема Довбика

Коментарі