Назар Ружніков посилив Каунас Сергія Вітера

У єврокубку український десант може зіграти проти «Сокола»

Хокейний клуб «Каунас», який наступного сезону виступатиме на три фронти (Балтійській лізі, національній першості Литви та Континентальному кубку), поповнився першим українським легіонером у міжсезоння. Ним став 24-річний нападник Назар Ружніков, котрий цього року дебютував на ЧС-2023 за збірну України та відзначився прем'єрною шайбою у дивізіоні 1B.

Вихованець білоцерківського «Білого Барса» Ружніков попередній сезон також провів у Литві, але в іншій команді - «Енергії». За електренайців наш хокеїст набрав 15 (8+7) очок у 31 грі. Раніше уродженець Києва виступав в Україні за «Білий Барс» та ХК «Маріуполь», а також один сезон відіграв у юніорській канадській лізі за «Міджет Преп».

Як стало відомо Sport.ua, новий сезон у складі «Каунасу» також спробують розпочати і співвітчизники Ружнікова - воротар Сергій Писаренко, захисник Владислав Сушков, нападник Денис Гончаренко та Максим Семененко. Цікаво, що «Каунас» з українським «десантом» у складі восени може зустрітися в Континентальному кубку з київським «Соколом». Для цього каунасцям необхідно подолати перший раунд єврокубку та випередити у своїй групі естонський ХК «Пантер», ісландський «Рейк'явікур» та хорватський «Загреб».

Нагадаємо, що цього літа литовський клуб очолив екс-тренер збірної України Сергій Вітер.

В'ячеслав Волков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 21:23 45

Аргентинський коуч та лондонський клуб розірвали відносини за взаємною згодою сторін