Хуст попрощався з воротарем. Маркевич пропонував викликати його до збірної

Дебютант Першої ліги продовжує втрачати ключових виконавців

Як стало відомо Sport.ua, слідом за нападниками Василем та Петром Луцівими розташування «Хуста» залишив основний голкіпер команди Арсен Білименко.

22-річний вихованець харківського футболу минулого сезону завоював із «Хустом» срібло Другої ліги. До цього Білименко грав за «Металіст 1925» та «Вовчанськ».

У стартових трьох турах дебютного для себе сезону Першої ліги закарпатці набрали 1 очко і посідають у своїй групі 8 місце з 10.

Білименко виходив на поле у перших двох матчах, з «Карпатами» (0:1) та «Епіцентром» (0:1). При цьому після гри у Львові наставник господарів Мирон Маркевич заявив: "Після сьогоднішнього матчу воротаря "Хуста" можна викликати до збірної України".

Таким чином, з моменту старту сезону "Хуст" попрощався вже з чотирма футболістами. Ще до Білименка та братів Луцівих команду після трьох років у клубі залишив нападник Михайло Фляшко.

Найближчої суботи «Хуст» прийме «Агробізнес». У закарпатців перед цією грою залишився лише один здоровий воротар - 20-річний Владислав Рябенко. У заявці команди є ще досвідчений Ігор Левченко, але зараз екс-голкіпер «Олімпіка», «Зорі», «Маріуполя» та запорізького «Металурга» перебуває у лазареті.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 00:19 1

Дерек прокоментував майбутній поєдинок Олександра та Тайсона Ф'юрі