Залишиться в Бухаресті? Луческу на межі відставки з Динамо: названо умову

Якщо «Динамо» не вийде до групового раунду ЛК, Мірчу буде звільнено

78-річного румунського фахівця Мірча Луческу може бути звільнено з посади головного тренера київського «Динамо» вже цього тижня.

Як повідомляє Telegram-канал «Динамо Київ Inside», якщо кияни не потраплять до групи Ліги конференцій, то Луческу піде у відставку:

«У разі непотрапляння «Динамо» до групового етапу ЛК - Головний відходить убік. Залишається у тому місті, де можливе оформлення вильоту офіційно. У питаннях компенсації буде досягнуто довгоочікуваного консенсусу. Змінник відомий, його бачили у справі наприкінці минулого сезону».

17 серпня «біло-сині» проведуть матч-відповідь проти «Аріса» Салоніки в Бухаресті в третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій. Перший поєдинок завершився поразкою української команди із рахунком 0:1.

Якщо «Динамо» вийде в Q4 ЛК, то зіграє проти переможця матчу «Бешикташ» - «Нефтчі». Перший поєдинок команд завершився з рахунком 3:1.

Варто припустити, що у разі відходу Мірчі Луческу, наставником киян стане Олександр Шовковський, який тренував команду наприкінці минулого сезону.

Данііл Агарков Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 липня 2024, 16:15 37

Марта вдруге поспіль зуміла вийти до 3-го раунду трав'яного мейджора

Коментарі