Денис БЕЗБОРОДЬКО: «Гол у ворота Вереса – не випадковий»

Нападник «Колоса» відкрив рахунок у матчі 3-го туру УПЛ із «Вересом»

В третьому турі УПЛ нападник «Колоса» Денис Безбородько відкрив рахунок в матчі з «Вересом», зробивши вагомий внесок у перемогу своєї команди.

В розмові з кореспондентом Sport.ua Денис Безбородько поділився своїми враженнями від протистояння з рівнянами і розповів, які завдання поставив перед собою в новому сезоні:

- Якщо відверто, то востаннє планував скільки хочу забити голів ще років 5-6 тому. Зараз для мене головне - не особисті показники, а командні звитяги.

- Те, що «Колос» після трьох турів знаходиться серед лідерів - несподіванка?

- Ми не вважаємо, що стрибнули вище голови. Чемпіонат тільки стартував та й нашими опонентами були не топові команди. Тому все спокійно аналізуємо, прекрасно усвідомлюючи, що головні випробовування - попереду.

- Твій гол у ворота «Вереса» - не з випадкових?

- Ні, цю комбінацію награвали на тренуваннях, я знав куди зробить передачу Павло Оріховський, і моє завдання було - звільнитися від опіки захисників.

- «Верес» чимось здивував?

- Намаганням використовувати щось схоже на «ромб» в середині поля. Поки що у рівнян не все виходило, але це небезпечний візаві.

- Що допомагає ковалівцям на старті диктувати умови суперникам?

- Продуктивно попрацювали на зборах, у нас кваліфікований тренерський штаб. Належним чином доукомплектувалися, тепер у нас довга лава запасних.

Підростає перспективна зміна, чого вартий тільки 17-річний Артем Гусол з його реактивною швидкістю. Нарешті, в команді - чудовий мікроклімат, всі горять бажанням довести, що «Колос» може грати краще, ніж минулого сезону.

- Якщо вже зайшла мова про конкуренцію, то хто ще може в «Колосі» зіграти роль «дев'ятки»?

- Антон Салабай, Владислав Велетень, недавно підписали бразильського легіонера Лукаса Ранжела, але він ще відновлюється після травми. Я виходжу в стартовому складі, проте заспокоюватися не варто.

- В наступному турі на «Колос» чекає виїзд до Львова і протистояння з сенсаційним «Рухом», який виступає без втрат.

- Ми володіємо інформацією, що «Рух» - вольова команда, чудово фізично підготовлена, яка досягала потрібних результатів в другому таймі. З львів'янами буде цікаво помірятися силами, буде - бій, адже ковалівці також налаштовані серйозно.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 15 травня 2024, 08:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії