Сухий матч Луніна. Реал впевнено обіграв Атлетік

Голами відзначилися Родріго та Беллінгем

В 1 турі іспанської Прімери на нас відразу очікувало «Ель-Класіко». Нагадаємо, що таку назву носять матчі між будь-якими командами з трійки «Барселона»-«Реал»-«Атлетік», оскільки ці клуби є єдиними в Прімері, які ніколи не понижувалися в класі.

В основі «вершкових» вийшов українець Андрій Лунін, який отримав шанс стати основним голкіпером «Реала» після важкої травми Куртуа.

Гра для нашого земляка виявилася легкою. «Атлетік» провалив гру, в його активі був тільки один удар в площину воріт, і той став легкою здобиччю Луніна. Мадридська команда дуже впевнено домінувала на полі і не дала засумніватися в своїй перевазі.

Перемогу «Реалу» принесли голи в першому таймі Родріго та Беллінгема, який відзначився першим м'ячем за команду в офіційних матчах.

Чемпіонат Іспанії з футболу. 1 тур.

«Атлетік» - «Реал» - 0:2.

Родріго, 25, Беллінгем, 36.

«Атлетік»: Сімон - де Маркос, Вівіан, Паредес, Лекуе (де Альбеніс, 71) - де Галларета, Весга (Еррера, 64) - Ніко Вільямс (Беренгер, 46), Муньяїн (Гурусета, 46), Унаї Гомес (Сансет, 46) - Вільямс.

«Реал»: Лунін - Карвахаль, Мілітао (Рюдігер, 50), Алаба, Фран Гарсія - Вальверде, Тчуамені, Камавінга (Кроос, 71) - Родріго (Хоселу, 80), Беллінгем, Вінісіус (Модрич, 80)

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 19:24 55

Скандальний екс-гравець – аналітик академії клубу

Коментарі