Чорноморець – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Одесити повинні брати максимум у домашній грі з новачками сезону

У суботу, 12 серпня, в Одесі на полі стадіону «Чорноморець» відбудеться матч 3-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють місцевий «Чорноморець» і київська «Оболонь». Стартовий свисток арбітра Дмитра Панчишина з Харкова пролунає о 15:00 за київським часом.

Чорноморець

Одеський «Чорноморець» у новому сезоні УПЛ стартував упевнено, обігравши на виїзді з рахунком 2:0 дебютанта елітного дивізіону - черкаський ЛНЗ. Успіх на виїзді вимагав продовження, але «моряки» підтримати почин не змогли. У другому матчі кампанії вони в Ковалівці програли «Колосу» - 0:2.

Таким чином, зараз «Чорноморець» у турнірній таблиці чемпіонату посідає 10-те місце, маючи три очки з шести можливих. Цікаво, що в підсумковій турнірній таблиці попереднього сезону УПЛ «Чорноморець» також був 10-м, маючи в активі 35 очок після 30 матчів (9 перемог, 8 нічиїх, 13 поразок).

Нагадаємо, що під час літньої підготовки команда Романа Григорчука залишилася без воротарів Кожухаря, Непогодова і Паста, а також польових гравців Селіна, Білого, Плакси, Демченка, Задої, Політила, Алефіренка, Гладкого і Юсова.

Новачками «Чорноморця» стали голкіпери Олексій Шевченко і Білик, польові гравці Максим Грисьо, Бойчук, Шпорн, Данилюк, Ситніков та Ієде.

Оболонь

Київська «Оболонь» повернення до елітної ліги українського чемпіонату відзначила домашньою нічиєю 0:0 у протистоянні з «Колосом». Потім на «пивоварів» чекало домашнє випробування київським «Динамо», яке вони не витримали, зазнавши поразки з рахунком 2:4.

Одне набране очко у двох поєдинках дає змогу нині «Оболоні» в таблиці УПЛ посідати 11 позицію - одразу за «Чорноморцем». До речі, між одеситами і киянами зараз є розрив у два турнірні пункти - їм уся таблиця ділиться на дві частини. З цього погляду не тільки для «пивоварів», які перебувають внизу, а й для «моряків», що йдуть вище, результат очного поєдинку матиме важливе значення. Можна сказати, це буде бій за шість очок.

Не зайвим буде згадати, що київська команда напередодні нового для себе виклику на «вищому рівні» провела посилення складу. Так, їй вдалося підсилитися голкіпером Олександром Рибкою, компанію якому склали захисник Дмитро Нагієв з «Інгульця», опорник Владислав Приймак та форвард Ростислав Тарануха (обидва - екс-«Карпати»), вінгер Ігор Мединський, який до цього грав у Хорватії за «Карловац», і центрбек з ФК «Львів» Артем Вовкун.

Статистика матчів

«Колос» і «Чорноморець» раніше між собою в УПЛ не зустрічалися.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Білик - Єрмаков, Салюк, Гучек, Путря, Шпорн, Васильєв, Брагару, Бойчук, Кузик, Ієде.

«Оболонь»: Федорівський - Приймак, Вовкун, Лук'янчук, Мединський, Прокопенко, Слободян, Мороз, Черненко, Краснопір, Тарануха.

Прогноз на протистояння

«Чорноморець» після поразки в гостях від «Колоса» на своєму полі повинен буде з подвоєною енергією прагнути до перемоги. Для її досягнення у «моряків» усе є. Єдине, сплутати карти команді Григорчука може настрій підопічних Валерія Іващенка. Їм також є за що битися, маючи в пасиві поразку в попередній грі сезону від київського «Динамо». І все-таки, малоймовірно, що мотивація у киян у підсумку виявиться сильнішою, аніж в одеситів, яким у досягненні перемоги мають і стіни допомогти. Загалом, у матчі варто очікувати перемоги «Чорноморця». Складної і мінімальної, але перемоги.

12 серпня, субота

«Чорноморець» - «Оболонь»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 15:00
Пряма ТБ-трансляція - платформа Megogo, Setanta Sports, Omega ТВ
ЧОРНОМОРЕЦЬ - ОБОЛОНЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
Прогноз Sport.ua - 1:0
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 19:10 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі