Ярослав ВИШНЯК: «Чорноморець зараз - одні з найкращих по організації гри»

Головний тренер «Колоса» відповів на питання журналістів після гри з «Чорноморцем»

Головний тренер ковалівського «Колоса» Ярослав Вишняк прокоментував перемогу 2:0, здобуту в 2 турі УПЛ над одеським «Чорноморцем».

«Я задоволений сьогоднішньою перемогою, хлопці проявили характер та майстерність і перемогли дуже сильного суперника - організованого, який вміє атакувати й оборонятись. Я вважаю, що «Чорноморець» зараз - одна з найкращих команд чемпіонату по організації гри, яку їм поставив їх тренер, до якого я відношуся з великою повагою.

Навіщо змінили лавку запасних? Та просто в нас був ремонт і ми базувалися на тій лаві, що лівіше виходу, а тепер повернулися на своє місце. Зіграли на ній одну гру товариську, другу і так і залишилися, а чи на фарт це - побачимо.

Чи шукаємо нападника? У нас перебуває Рангел. Це цікавий гравець, він грав за «Ворсклу», «КуПС», «Ригу»... Він може нас підсилити, але він травмований, отримав травму в єврокубковій грі. Незважаючи на це, підписали з ним контракт, будемо його відновлювати, щоб він нам допоміг. В нього пошкоджена задня поверхня стегна, відновлення триватиме три-чотири тижні.

Зробили гру запасні? Для мене важливо, що ми - єдина команда і сьогодні гравці, що вийшли на заміну, продовжили робити те, що робили гравці основи. В них є розуміння гри, і ми підтримуємо темп гри за допомогою замін. Я вдячний цим хлопцям, можливо, вони ображаються на мене, що не грають в основі, але не показують цього. Для мене це дуже приємно, це показує їхній професіоналізм», - сказав Вишняк.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Колос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі