Збірна України U17 поступилася одноліткам зі Слована

Підопічні Олександра Бобкіна завершили груповий етап на проміжному четвертому місці

Юнацька збірна України поразкою завершила виступ на груповому етапі Кубка Президента. Через три години після булітної вікторії над «Спартою» (3:2) підопічні Олександра Бобкіна не змогли зламати опір чемпіонів Словаччини у своєму віці - братиславського «Слована».

Невдача у матчі зі «Слованом» залишила збірну України на проміжній четвертій позиції у своїй групі (2 очки, 4 гри). А ось братиславці після цієї перемоги набрали шість очок і гарантували собі щонайменше третє місце. Попереду «Слован» має ще вечірню гру проти «Тршинця» і шанс піднятися на другу позицію.

У будь-якому разі завтра, 6 серпня, у збірної України відбудеться ще один матч на Кубку Президента за підсумкову позицію у класифікації команд. Якщо «Спарта» не переможе у заключній зустрічі «Ригу», тоді українці збережуть четверте місце у групі і суперником «синьо-жовтих» буде четверта команда з паралельного квінтету, де виступають чеські «Енергія», «Вітковіце», «Маунтфілд», австрійський «Ред Булл» та швейцарський «Давос».

Україна U17 - «Слован» U17 (Братислава, Словаччина) - 2:3 (1:0, 0:2, 1:1)

Шайби: 1:0 - Петухов (Гапоненко, - більш.), 14:42. 1:1 - Буров (Станков'єн, - більш.), 28:28. 1:2 - Фецько (Яношик), 35:25. 2:2 - Чайка (Кураєв), 52:58. 2:3 - Флоріш, 58:00.

В'ячеслав Волков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 11 травня 2024, 19:11 0

Сенченко впевнений, що Василь легко переможе опонента