Екс-півзахисник Миная знайшов собі нову команду

Минулого сезону УПЛ Михайло Шишка зіграв 23 матчі за «Львів» та «Минай»

Як стало відомо Sport.ua, 29-річний півзахисник Михайло Шишка відтепер гратиме у чемпіонаті Львівщини. Його новою командою стане «Фенікс» із села Підмонастир.

Вихованець «УФК-Карпати» (Львів) з 2012 до 2023 року виступав за «Шахтар-3», молодіжну команду «Шахтаря», литовський «Рітеряй», «Оболонь-Бровар», тбіліське «Динамо», «Інгульець», «Львів» » та «Мінай». Загалом на професійному рівні в Україні Шишка провів 164 матчі та забив 3 м'ячі. Також на його рахунку 29 ігор за збірні України U-17, U-19 та U-21.

«Фенікс» (Підмонастир) за підсумками першого етапу обласної Прем'єр-ліги посів друге місце у групі, поступившись за додатковими показниками «Миколаєву», який уже після цього встиг подолати два раунди у Кубку України. Далі шість команд (по три найкращі з кожної групи) з нуля у два кола розіграють медалі чемпіонату. Старт фінального етапу - 20 серпня.

Капітаном «Фенікса» є екс-форвард «Карпат», «Таврії», «Говерли» та київського «Арсеналу» Максим Фещук. Присутній у заявці команди, але поки що не виходив на поле голкіпер Ярослав Годзюр, який довгий час грав на росії (2006-2008, 2008-2022). Також уболівальники зі стажем можуть пам'ятати півзахисника Костянтина Деревльова («Арсенал» Київ, «Закарпаття», «Львів», «Нафтовик-Укрнафта» та низка інших клубів).

Влітку з «Фенікса» до першолігового «Агробізнесу» перейшли воротар Андрій Попович та центральний захисник Роман Білий.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 22 травня 2024, 00:03 1

Завершився груповий етап чемпіонату світу