Збірна України може провести в Чехії домашній матч відбору Євро-2024

Вивчаються варіанти проведення гри з командою Північної Македонії

Збірна України з футболу може домашній матч із командою Північної Македонії у рамках відбіркового турніру чемпіонату Європи 2024 року провести в Чехії.

Повідомляється, що до УАФ із такою пропозицією звернувся празький клуб «Славія». Він нібито готовий надати українській команді свій стадіон «Фортуна Арена», а також взяти на себе всі витрати з перебування «синьо-жовтих» у Празі.

Українська асоціація футболу нібито має також варіант щодо проведення гри з командою Північної Македонії у столиці Словаччини - Братиславі.

16 червня цього року збірна України у Скоп'є обіграла команду Північної Македонії в матчі відбору на Євро-2024 - 3:2. Домашню зустріч із балканцями українці мають провести 14 жовтня.

Як відомо, українська команда в таблиці відбіркової групи С посідає 2-ге місце, маючи 6 очок після 3 матчів. Лідирує команда Англії, у якої 12 очок із 12-ти можливих. 9 вересня у Вроцлаві українці зіграють з англійцями, а 12 вересня на виїзді проведуть поєдинок зі збірною Італії (3 місце, 3 очки після двох ігор).

Юрій Остроумов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:00 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі