Екс-коуч 15-ї ракетки. Стало відомо, хто став новим тренером Марти Костюк

Українка працюватиме під керівництвом Сандри Заневської

31-річна колишня польська тенісистка Сандра Заневська працюватиме з українкою Мартою Костюк, починаючи з американської серії турнірів. Сандра позначена коучем Марти на офіційному сайті WTA.

Раніше Заневська була тренером Алізе Корне та Петри Мартич.

За свою ігрову кар'єру Заневська виграла 8 турнірів ITF одиночному розряді та 7 у парному. Найвища позиція в рейтингу WTA - 142-й рядок (2012 рік). Сандра завершила ігрову кар'єру у 2017 році.

Під час роботи з Петрою Мартич, Заневська допомогла хорватці піднятися з 90-ї позиції у рейтингу на 15-те місце та дебютувати у топ-20. У 2019 році Мартич під керівництвом польки дійшла до чвертьфіналу на Ролан Гаррос, виграла свій перший титул WTA та вийшла у фіналі змагань WTA 500 у Чженчжоу.

Зазначимо, що Марта Костюк цього тижня виступає на турнірі у Вашингтоні, де вже вийшла до чвертьфіналу, обігравши на своєму шляху Б'янку Андреєску та Каролін Гарсію. Далі українка зіграє проти Людмили Самсонової.

У березні 2023 року Марта Костюк заявила, що тренується під керівництвом Стаса Хмарського, котрий також є коучем Людмили Кіченок.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі