Діла – Ворскла. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Команда Скрипника спробує зберегти мінімальну перевагу

У четвер, 3 серпня полтавська «Ворскла» проведе матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги конференцій проти грузинської «Діли». Матч відбудеться в місті Горі на стадіоні «Тенгіз Бурджанадзе». Стартовий свисток італійського рефері Сімоне Соцци пролунає о 20:00 за Києвом.

Діла

Зумівши пройти «Дунайську Стреду» в першому раунді кваліфікації Ліги конференцій, «Діла» вже створила сенсацію. Команда українця Андрія Демченка і так стрибнула вище голови, тому моральний тиск на грузинський клуб напередодні матчу-відповіді проти «Ворскли» мінімальний.

Чемпіонат Грузії, який розігрується за системою «весна - осінь», зараз на літній паузі, але для «Діли» ця перерва була заповнена поєдинками за Суперкубок Грузії проти «Торпедо» Кутаїсі та єврокубковими поєдинками - з ігровим тонусом у підопічних Андрія Демченка все в повному порядку.

Ворскла

А ось для «Ворскли» матч проти «Діли» тижневої давнини став першим офіційним поєдинком у нинішньому сезоні. На вихідних між двома матчами з «Ділою» стартував новий сезон УПЛ, але матч «Ворскли» в першому турі проти «Дніпра-1» було перенесено через участь обох клубів у єврокубках. Безумовно, всі ми розуміємо, з якими логістичними труднощами зараз стикаються українські клуби, але на такій ранній стадії сезону, можливо, зіграти зайвий офіційний матч для набору ігрового тонусу було б корисніше, ніж відпочити в Польщі.

Перший матч проти «Діли» завершився для «Ворскли» вирваною на останніх хвилинах вольовою перемогою з рахунком 2:1 - голи забивали легіонери, Феліпе і Кане. Ще перед першим матчем багато говорилося про недоукомплектованість складу «Ворскли», яку влітку покинули доволі багато гравців, причому серед них був не лише баласт, а й важливі для Віктора Скрипника виконавці.

Полтавчани продовжують працювати над заповненням прогалин у складі, і днями було підписано 20-річного бразильського форварда Тьяго Роса Да Кунья (Тьягіньо). Хоча очікувати його появи на полі вже в матчі-відповіді проти «Діли» навряд чи варто.

Прогноз на протистояння

Невеликим фаворитом матчу-відповіді букмекери вважають «Ділу», але при цьому явним фаворитом на прохід до наступного раунду, на їхню думку, є «Ворскла». Поставимо на те, що команді Скрипника вдасться не програти в Грузії, коефіцієнт на Х2 становить 1,57.

Орієнтовні склади

«Діла»: Кучеренко, Вандерсон, Тевзадзе, Дзоценідзе, Чітеішвілі, Парулава, Сантос, Жеан Віктор, Гейл, Ковталюк, Гоміс

«Ворскла»: Ісенко, Крупський, Де Сантана, Чеснаков, Пердута, Кане, Юрченко, Павлюк, Феліпе, Скляр, Степанюк

3 серпня, четвер

«Діла» - «Ворскла». Перший матч - 1:2
Горі. Стадіон «Тенгіз Бурджанадзе». 20:00
ТБ-трансляція на Youtube-каналі Ворскли
ДІЛА - ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 1:1
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 21:25 0

Тайсон вважає, що Даніель переможе

Коментарі